Dodatečné výběrové řízení KANPR pro program ERASMUS+ na letní semestr akademického roku 2022/2023

Dodatečné výběrové řízení pro studentské pobyty v rámci programu ERASMUS+ na akademický rok 2022/2023 (LS) se na KANPR koná ve čtvrtek 22. 9. 2022 od 11:00 (místnost č. 337).

Zájemci o výjezd vyplní nejpozději do 19. 9. 2022 elektronickou přihlášku (či přihlášky – max. 3) v aplikaci UK, viz spolu s dalšími důležitými informacemi odkaz: https://www.ff.cuni.cz/studium/studium-v-zahranici/zahranicni-vymenne-programy/llp-erasmus/studijni-pobyty-erasmus/ popř. též http://erasmus.ff.cuni.cz/

Seznam univerzit, s nimiž má KANPR uzavřenou smlouvu naleznete zde.

Dále je možné ucházet se o výjezd přes fakultní smlouvy (Utrecht University, University of Regensburg a Komenského univerzitou v Bratislavě) nebo přes smlouvy v rámci programu 4EU+ (University of Milan, University of Warsaw, University of Copenhagen, Heidelberg University a Sorbonne University).

 

Přihlášení studenti dodají na adresu martin.kopecky@ff.cuni.cz, níže uvedené materiály, a to do pondělí 19. 9. 2022, 12:00.

1. Stručný životopis v ČJ (o rozsahu cca 1 strany)

2. Motivační dopis v ČJ (o rozsahu cca 2 stran) zahrnující:

  • představení dosavadního průběhu studia na katedře a jeho další perspektivy, a to vzhledem k preferovaným oblastem studia;
  • nástin očekávaného přínosu Erasmus pobytu;
  • návrh studijního plánu – soupis zvolených předmětů (learning agreement) a (pokud je to možné) jejich ekvivalenty ve studijním plánu na Katedře andragogiky a personálního řízení.

3. Doklad o jazykové způsobilosti (nejméně na úrovní B2)

4. Výpis studijních výsledků (Transkript of records, student si generuje ze SIS, stačí v režimu „print screen“)

Všechny 4 výše uvedené podklady budou ohodnoceny 1–5 body, celkem je tedy možné získat až 20 bodů. Podmínkou pro nominaci je získání alespoň 50 % možného maxima bodů.

 

V případě dotazů můžete kontaktovat koordinátora programu pomocí e-mailu.

 

Koordinátorem programu Erasmus+ na katedře andragogiky a personálního řízení je doc. PhDr. Martin Kopecký, Ph.D.

Úvod > Nástěnka > Dodatečné výběrové řízení KANPR pro program ERASMUS+ na letní semestr akademického roku 2022/2023