Katedra andragogiky a personálního řízení s velkou lítostí oznamuje, že dne 19. června 2023 zemřel PhDr. Jiří Reichel, Ph.D.

Jiří Reichel se stal akademickým pracovníkem katedry na počátku 90. let. Podílel se na rozvoji pracoviště, které se nově přihlásilo ke koncepci andragogiky a jejímu spojení s personálním řízením. Dlouhodobě působil jako zástupce vedoucí(ho) a tajemník katedry. Zapojil se do navazování mezinárodních kontaktů katedry (např. univerzity v Lovani, Uppsale). V oblasti výzkumu se účastnil například projektu Euro-Delphi, který byl zaměřen na prognózu trendů vývoje vzdělávání dospělých v Evropě na přelomu tisíciletí. V rámci své pedagogické a publikační činnosti se věnoval obecné sociologii a metodologii sociálních výzkumů. Byl výraznou osobností s nezaměnitelným způsobem přednášení, který pramenil z jeho sepětí s divadlem a filmem, měl vynikající znalosti i z dalších oblastí umění.

Úvod > Nástěnka > Katedra andragogiky a personálního řízení s velkou lítostí oznamuje, že dne 19. června 2023 zemřel PhDr. Jiří Reichel, Ph.D.